طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

مرحبا بالجميع أسعدنا انضمامكم الينا ونتمنى لكم الفائده والمتعة ... ....تنبيه هاااااام جدا !!! رجاءا عدم وضع الصور النسائية أو أى صورة تخالف الدين الاسلامى سواءا فى التوقيعات أو الصور الرمزية حتى لا يتم حذفها ذلك لأننا نريد النجاح والتميز ولا نريد البعد عن الله ... مع تحيات ادارة المنتدى

https://i.servimg.com/u/f44/13/64/63/15/eiaa-u35.gif


المواضيع الأخيرة

شاطر | 
 

 طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل
كاتب الموضوعرسالة
 
 رشا سيد
 
{..رشا سيد..}
عضو نشيط
عضو نشيط


عدد المساهمات : 84
تاريخ التسجيل : 15/08/2011




مُساهمةموضوع: طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص    طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  Emptyالجمعة أكتوبر 28, 2011 1:38 am






مين فينا مش بيحب البسطرمه[/url] ومين فينا مش عارف ان
سعرها نااااااااااااااااار بيبدا من 60 جنيه الكليو وبيوصل
فى مناطق تانيه ل80 جنيه واكتر
طب ليه احنا بما اننا ستات بيوت شاطرين موفرين
ما نعملش البسطرمة فى البيت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منها توفير مش اقل من 30 جنيه
ومنها نضافه لانك عارفه انتى جايبه
اللحمه منين وعاملاها ازاى


رغينا كتير ندخل على المفيد

[size=25] كيلو b]
[b]لحمه
[/url] حمرا خالص
كوبايه حلبه مطحونه - ملح-فلفل قرناقوطى بارد

راس توم





اول حاجه طبعا بنشقق الحمه بالسكين كده



ونجيب حوالى معلقتين ملح ونغطى بيها اللحمه وندخل الملح
فى الشقوق




وبعد كده نحط اللحمه فى مصفه لتانى يوم ونغطيها بقطعه
قماش نضيفه علشان تنزل ميتها شايفين لونها اتغير ازاى



بعد كده نغسلها كويس ونخرم الطرف علشان نعلقها فى الهوا
يوم تانى وطبعا هنغطيها بقماشه نظيفه




وفى الوقت ده هنحط التوم والفلفل والحلبه فى الخلاط ونحط
عليهم شويه ميه بسيطه هتبقى معاكى شكل

العجينه الطريه



هناخدها ونغطى بيها اللحمه بالشكل ده



ونلفها بعد كده فى قماشه نظيفه ونعلقها فى الهوا لمده
3 او 4 ايام وما اقولكيش بقى على ريحه المطبخ

كانك داخله محل بقاله ريحه تحفففففففففه
تدوم وتدوم وتدوم وتستمر هههههههههههههه


وبعد 6 ايام تقطعى وتاكلى بالف هنا


يارب اكون عرفت اوصل المعلومه صح



{.... توقيع رشا سيد ....}
 
 
 
{..عبير عبدالهادى..}
عضو نشيط
عضو نشيط


عدد المساهمات : 55
تاريخ التسجيل : 30/05/2011




مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص    طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  Emptyالجمعة أكتوبر 28, 2011 9:10 am




تسلم ابدك يا قمر
شكرا لك
جزاك الله خيرا



{.... توقيع عبير عبدالهادى ....}
 
 dina ali
 
{..dina ali..}
عضو ملكى
عضو ملكى


عدد المساهمات : 601
تاريخ التسجيل : 11/11/2010




مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص    طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  Emptyالجمعة أكتوبر 28, 2011 11:36 am




طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  830746 طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  880199

شكرا يا لهلوبة المطبخ لو تسمحي لي طبعا بس اللحمة بعد تغطيتها بالملح الجزء بتاع المصفاه حتفضل برة التلاجة؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولا نحطها في التلاجة ؟

طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  768557



{.... توقيع dina ali ....}
 
 seham.ahmed
 
{..seham.ahmed..}
عضو ملكى
عضو ملكى


عدد المساهمات : 3147
تاريخ التسجيل : 02/08/2011




مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص    طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  Emptyالجمعة أكتوبر 28, 2011 11:51 am






تسلم الوصفة وصحبتها

طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  830746 طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  880199



{.... توقيع seham.ahmed ....}
 
 
 
{..amiraali..}
عضو جديد
عضو جديد


عدد المساهمات : 1
تاريخ التسجيل : 30/10/2011




مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص    طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  Emptyالأحد أكتوبر 30, 2011 1:02 am




وصفه جميله و سهله جدا و اكيد لذيذه


{.... توقيع amiraali ....}
 
 
 
{..ام مهند..}
عضو ملكى
عضو ملكى


عدد المساهمات : 378
تاريخ التسجيل : 04/02/2011




مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص    طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  Emptyالأحد أكتوبر 30, 2011 10:48 pm




ماشاء الله

بارك الله فيكىطريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  396508



{.... توقيع ام مهند ....}
 
 رشا سيد
 
{..رشا سيد..}
عضو نشيط
عضو نشيط


عدد المساهمات : 84
تاريخ التسجيل : 15/08/2011




مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص    طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  Emptyالإثنين أكتوبر 31, 2011 3:13 pm




dina ali كتب:
طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  830746 طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  880199

شكرا يا لهلوبة المطبخ لو تسمحي لي طبعا بس اللحمة بعد تغطيتها بالملح الجزء بتاع المصفاه حتفضل برة التلاجة؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولا نحطها في التلاجة ؟

طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  768557


لاء ياقمرايه بتفضل بره التلاجه ماتخافيش خالص لان الملح بيعمل زى عازل
بين البكتريا الضاره واللحمه



{.... توقيع رشا سيد ....}
 
 Trarm
 
{..Trarm..}
عضو جديد
عضو جديد


عدد المساهمات : 47
تاريخ التسجيل : 19/10/2011




مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص    طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  Emptyالإثنين أكتوبر 31, 2011 8:05 pm




انا بموووووووووووووووووووووووت فيهـا

براافو عليكى والله هخلى ماما تعملهاطريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  404381

طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  435734 طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  830746 طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص  927452



{.... توقيع Trarm ....}
 

طريقه عمل البسطرمه من مطبخى الخاص

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ماى واى  :: استراحة ماى واى :: عــالم الأسره والمــنزل :: مطبخ ماى واى-
جميع الحقوق محفوظه لمنتدي ماى واى©newmyway.comتصميم وتطوير ابن الاسلام منتديات احلى ستايل alt=الرئيسيه | التسجيل |مراسلة الادارة |احصائيات | الاعلى